Tot en met 30/12/2020.

Ontvang gratis een gepersonaliseerd rugzakje en toilettas.

Ontvang bovenop alle andere voordelen, een leuke gepersonaliseerd setje die bestaat uit een rugzakje en een toilettasje. 

Volledig op maat gemaakt, door ons eigen naaiatelier.

𝙱𝚎𝚗 𝚓𝚎 𝚣𝚠𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛 𝚎𝚗 𝚋𝚎𝚗 𝚓𝚎 𝚗𝚘𝚐 𝚘𝚙 𝚣𝚘𝚎𝚔 𝚗𝚊𝚊𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚕𝚎𝚞𝚔𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚔𝚎𝚕 𝚘𝚖 𝚓𝚎 𝚐𝚎𝚋𝚘𝚘𝚛𝚝𝚎𝚕𝚒𝚓𝚜𝚝 𝚝𝚎 𝚕𝚎𝚐𝚐𝚎𝚗? 𝙺𝚘𝚖 𝚍𝚊𝚗 𝚣𝚎𝚔𝚎𝚛 𝚎𝚎𝚗𝚜 𝚕𝚊𝚗𝚐𝚜 𝚎𝚗 𝚖𝚊𝚊𝚔 𝚔𝚎𝚗𝚗𝚒𝚜 𝚖𝚎𝚝 𝚘𝚗𝚜 𝚞𝚗𝚒𝚎𝚔 𝚐𝚎𝚋𝚘𝚘𝚛𝚝𝚎𝚌𝚘𝚗𝚌𝚎𝚙𝚝.

Naast onze uitmuntende service en tal van andere voordelen, hebben we nu ook een heel leuk gepersonaliseerd geschenk voor jou bedacht.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je immers een gepersonaliseerd rugzakje en bijpassend gepersonaliseerd toilettasje. Je kan zelf kiezen hoe jouw setje er zal gaan uitzien: de stoffen, de kleuren, het lettertype en de kleur van het borduursel, ... Volledig op maat. De naam van jouw klein wondertje op beide tasjes, maakt het plaatje volledig af!

Bovendien is alles vervaardigd uit hoogwaardige en kwalitatieve stoffen en gemaakt door ons eigen naaiatelier. Want alleen maar het beste voor dat klein wondertje in je buik!

Kom vrijblijvend langs in de winkel en ontvang meer informatie.

* Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. De actie loopt tot en met 30/12/2020.

Gepersonaliseerd Rugzakje en toilettasje