Onze werking

Welkom in onze gezellige showroom-shop

 

Voor een geboortelijst maken wij graag een afspraak buiten de openingsuren om je in een gezellige sfeer te kunnen ontvangen en de nodige tijd voor je vrij te maken. 

Vooraf kan je reeds van thuis uit een wenslijst samenstellen op www.mimibaby.be. Je maakt er kennis met ons uitgebreid merkenaanbod. Alle artikels zijn onderverdeeld in handige categorieën. 

Mimi baby

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

We overlopen een volledige lijst per thema

Elk thema (op stap, de keuken, de badkamer, de slaapkamer,....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in alle prijsklassen worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de dag en het uur waarop de levering mag plaatsvinden. We installeren thuis en geven ter plaatse nog eens een uitleg. De gratis levering van de geboortelijst (al dan niet op zijn geheel) wordt voorzien een drietal weken voor de geboorte. 

 

Mimi Baby Lievegem

Een beetje bijshoppen van thuis uit…

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account of wachtwoord. Eens je bent ingelogd kan je ons volledige aanbod bekijken per thema of per merk met alle foto's en uitleg. Elk artikel kan met 1 drukknop worden bijgevoegd aan je lijst. Tot de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen. 

Maak de geboortelijst persoonlijk door foto's en tekstjes toe te voegen. Elke schenker krijgt de kans om een persoonlijk bedankkaartje per mail te ontvangen na aankoop van zijn cadeautje. Leuk toch?

Er is geen aankoopverplichting en bovendien geven we steeds mooie acties.

Mimi Baby Lievegem

Je baby is geboren…

Geen stress, alles staat klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeaus.....gewoon genieten van dat wondertje. Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Mimi baby Lievegem is meer dan alleen "een winkel" waar je je geboortelijst legt.... we zijn ook adviseur waar nodig. 

De geboortelijst staat online met een heel gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto en uitleg. Door in te loggen met jullie account kunnen jullie elke dag jullie geboortelijst mee volgen.

De geboortelijst wordt dan ook pas afgesloten in samenspraak met jullie. 

Mimi Baby Lievegem

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

Niet iedereen wenst een geboortelijst te leggen en daar hebben wij alle begrip voor.

Wens je gewoon alles zelf te bestellen en geleverd te krijgen wanneer je dat wenst?  Wij leveren en installeren gratis thuis en geven advies en productinformatie. Normaal gezien gelden onze normale acties, maar persoonlijke offertes kunnen steeds worden aangevraagd bij grote bestellingen. 

Mocht je hierover vragen hebben, contacteer ons gerust via jolien@mimibabylievegem.be of +32 499 28 86 57

Mimi baby lievegem

Stel uw vraag